Dispečerska aplikacija

Dispečer kreira plan isporuke na osnovu liste porudžbina. Plan je prikazan na timeline-u za svako vozilo. Ruta i trenutni položaj vozila su prikazani na mapi.

Saznajte više

Aplikacija za vozače

Svaka ruta isporuke je organizovana po redosledu dostavljanja isporuke. Aplikacija vodi vozača do sledećeg mesta za dostavu. Vozač izveštava o gotovom zadatku, tako da dispečer uvek može videti trenutni status porudžbine.

Saznajte više

Automatizacija planiranja rute – Dispečerska aplikacija

GeoTraxx omogućava brzu izradu transportnog plana na osnovu Google-ovih mapa i navigacionih podataka. GeoTraxx algoritmi čine plan isporuke realnim, tačnim i efikasnim. Tip vozila, njegov maksimalni kapacitet, veličina prostora u kamionu za palete, radno vreme vozača i saobraćaj, na osnovu podataka iz Google mapa, su neki od parametara koji se uzimaju u obzir pri planiranju rute.

Planiranje rute

Dispečer, za kratko vreme, dobija gotov plan isporuke u kome je moguće je prikazati i očekivano vreme dolaska i istovara. Takav plan se po potrebi može ručno izmeniti i personalizovati.

Optimizacija rute

Dispečer može odabrati algoritam za planiranje rute: minimiziranje upotrebe resursa ili ujednačavanje upotrebe vozila. Funkcija optimizacije pomaže u poštovanju rokova isporuke, izbegavanju preopterećenja vozila i minimiziranju dužine rute.

Nadzor vozila

Lokacije isporuke i trenutne pozicije vozila su predstavljene na mapi. Dispečer je obavešten o statusu isporuke (ikone na mapi imaju različite boje u zavisnosti od statusa). Radnje koje zaposleni obavljaju, poput vožnje ili istovara vozila, obeležene su različitim ikonama i bojama.

Tačno vreme isporuke

Transport se planira na način koji osigurava da se dostava završi na vreme.

Opis zadatka

U prikazu zadataka dostupni su neophodni podaci za kontakt kupca

Opis vozila

Nalog za isporuku dodeljuje se vozilu odgovarajućeg tipa i kapaciteta.

Završetak isporuke – Aplikacija za vozače

GeoTraxx (mobilna aplikacija zasnovana na Android-u) prikazuje listu porudžbina poređanih prema planu rute. Vozač evidentira status isporuke, što omogućava praćenje procesa, registraciju vremena putovanja i istovara i trenutnu lokaciju isporučioca. Ova aplikacija omogućava i prikupljanje dodatnih podataka poput fotografija i obrazaca.

Lista zakazanih isporuka

Zadaci su predstavljeni kao lista, poređani po redosledu adresa za isporuku. Vozač može videti njihov status: završen, u toku ili na čekanju.

4_future_task

Detalji naloga za isporuku

Detalji porudžbine sadrže potrebne informacije kao što su adrese, rokovi isporuke i kontakt podaci primaoca.

task_basket

Funkcije zadataka

Status porudžbine se ažurira u aplikaciji koja omogućava i dodavanje fotografija, snimanje glasovnih beleški ili korišćenje navigacije Google Maps.

attachement

Navigacija

Aplikacija GeoTraxx integrisana je sa navigacijom Google Maps koja vodi vozača do sledeće adrese za isporuku.

navigation

GeoTraxx – ostale funkcionalnosti

Templejti zadataka

Periodični zadaci

Regionalna podrška

Definisanje sopstvenih formulara

Zakazivanje datuma isporuke

Izveštaj o radnom vremenu vozača

Zadaci preuzeti iz baze podataka

Katalozi klijenata preuzeti iz baze podataka

Cloud aplikacija – nije neophodna implementacija

Lokalna aplikacija

Integrisanje sa sistemima kupaca

Mogućnost dodavanja fajlova